home  |  links  |  contact

Innerlijk Leiderschap; zo binnen zo buiten.

 

Creëer een leven dat voor je werkt en werk dat voor je leeft.

   

Onze diensten zijn gericht op de volgende hoofdthema’s:

 

 

Persoonlijk

 

Het helpen en ondersteunen van mensen bij het oplossen van privé gerelateerde problemen: persoonlijke vraagstukken, relatieproblemen, stress gerelateerde problemen en problemen van psychosociale aard.

Ons doel is: jou in je kracht zetten, zodat je toegang krijgt tot dat wat oplossingsgericht werkt, eigen is en je daar brengt waar je wil zijn. Een heldere weg naar een succesvol en gelukkig leven.

 

 

 

Teams en Organisatie

 

Gemotiveerd, efficiënt en effectief personeel.

Van alle marketing inspanningen draagt uiteindelijk een optimaal functionerend team het meest bij aan het concurrerend vermogen van een bedrijf.

Het ontwikkelen, trainen en inspireren van teamleden die zich dagelijks inzetten en meewerken aan het succes van uw bedrijf is daarom uitermate belangrijk.

 

Onze intentie is om onbenutte kwaliteiten van ieder teamlid / team zichtbaar en inzetbaar te maken. Met als doel een optimale samenwerking die door gemotiveerde teamleden met werkplezier gecreëerd en gedragen wordt.

 

Verandertrajecten: Anders denken en anders doen!

Conquet Coaching en Communicatie begeleidt organisaties bij verandertrajecten. Een heldere Strategie, structuur en en een gezonde bedrijfscultuur kunnen uitdagingen zijn op weg naar verandering. In essentie gaat het om het succesvol bewandelen van de uitdagende weg van anders denken en anders doen. 

 

 

Maatwerk is de basis en het succes van onze werkwijze.

Als manager wil je vertrouwen, betrokkenheid en keten-verantwoordelijkheid binnen je team zien en ervaren. Dit bereik je niet met een standaard training. Daarom gaan we eerst met elkaar aan tafel om de werkelijke behoefte helder in beeld te krijgen.

Onze trainingen worden op maat gemaakt, toegespitst op specifieke wensen en dat wat nodig is om het functioneren van een team naar een ander niveau te transformeren.

 

 

Mijn naam is Michael Conquet vanuit mijn praktijk

Conquet Coaching en Communicatie werk ik als (Stress) Counsellor, Persoonlijke effectiviteit Coach en Trainer voor teamontwikkelingstrajecten en -trainingen.

 

 

We zetten samen koers voor een

optimaal resultaat. 

 

 

 

 

  
^ Naar boven