Nieuws: 

2 daagse INNERLIJK LEIDERSCHAP programma.

Zorg dat je er bij bent. Meld je tijdig aan!

 

Geinspireerd leven en werken vanuit Innerlijk Leiderschap; Zo binnen zo buiten...

 

INNERLIJK LEIDERSCHAP: Een inspirerende en krachtige 2-daagse programma.

 

Hoe fijn zou het zijn als leert en ervaart hoe je bij tegenwind je vleugels anders kunt zetten. Niet zomaar anders, maar met nieuwe inzichten, geïnspireerd anders; om vanuit je kracht een koers te vliegen die jij kiest en die jou past!

 

 

Het programma 'INNERLIJK LEIDERSCHAP', is inspirerend en uitdagend. Je ontdekt, leert en ervaart hoe het is om vanuit je eigen kracht je cirkel van invloed en geluk te vergroten.

 

Hoe kom je bij je eigen onbenutte mogelijkheden? Mogelijkheden die kwaliteiten vertegenwoordigen waarmee je daadwerkelijk de leiding en regie krijgt over het realiseren van je wensen en behoeften. Hoe open je deuren naar je eigen schatkamer van inspiratie, innerlijke rust en succes?

 

In een groep van maximaal 16 personen ga je op een bijzondere locatie samen met ons, met jezelf op weg. De route naar ‘Innerlijk Leiderschap’ staat voor een ontdekkingsreis naar de schatkamer van jouw onbenutte kwaliteiten. Het programma bestaat uit een 2 daagse, energieke, interactieve training waarin je met de focus op jezelf gericht aan de slag gaat.

 

Geef jezelf iets moois, ga naar: www.innerlijk-leiderschap.nl

 

We kijken er naar uit om je kennis te laten maken met leider, die je altijd al bent geweest.

 

Michael & Hessel

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van het ‘Innerlijk Leiderschap’ programma, stuur dan een mail naar: info@conquetcoaching.nl

 

 

 

 

^ Naar boven