home  |  links  |  contact

 

 

 

Coach | Trainer | Counsellor

Michael Conquet

 

Mijn persoonlijke missie is het inspireren, ontwikkelen en coachen van personen en teams. Dit doe ik vanuit de overtuiging dat ieder mens met de wil om het beste uit zichzelf te halen, bij juiste stimulering, bewustmaking en ondersteuning, toegang krijgt tot een onbekend palet van direct inzetbare -verschil makende- persoonlijke kwaliteiten.

 

Mijn passie is een persoonlijke bijdrage leveren aan het vrijmaken van deze weg naar ieders onbenutte persoonlijke kwaliteiten, waardoor men verder komt met het realiseren van eigen ambities, doelen en persoonlijke ontwikkeling. Werken en creëren vanuit passie maakt het voor mij mogelijk om een interactieve spiegel te zijn voor een ieder die vanuit eigen kracht en autenticiteit zijn wensen wil realiseren.

 

 

                         

 

 

 

 

Trainer | Vertrouwenspersoon

Helma van Heereveld

 

Als trainer ben ik gedreven om binnen teams een klimaat te scheppen van efficiënt en effectief samenwerken en creëren vanuit een persoonlijke intrinsieke motivatie van ieder teamlid om stappen vooruit te zetten.

Een authentieke verbinding van mens tot mens, in een sociaal gezonde team-cultuur draagt bij tot een mooi en inspirerend veranderproces binnen een team.

Hier aan meewerken is mijn passie. Daar krijg ik energie van.

 

Naast mijn trainerswerkzaamheden, ben ik gecertificeerd vertrouwenspersoon bij de Rijksoverheid. Vanuit mijn passie ben ik gedreven om door progressiegerichte gesprekken, mensen hun eigen kracht te laten ontdekken en inzetten, zodat ze stap voor stap het door hen gewenste resultaat bereiken. Als mensen vooruitgang boeken, worden ze bewust van hun eigen potentieel en sterkt dat hun zelfvertrouwen om gewenste resultaten te blijven creëren.

 

 

                       

 

 

 

 

 

 

   

^ Naar boven