home  |  links  |  contact

Relatie counselling

Wat is de kwaliteit van jouw relatie?

Relatiecoaching is tijdens onze sessies gericht op het je helpen met het herstellen, ontwikkelen en onderhouden van je relatie. Een groot deel van relaties verloopt niet zo als vooraf verwacht. Het niet op de juiste manier communiceren en onderlinge verwachtingen die geen invulling krijgen, spelen hierin een belangrijke rol. Relaties worden zelden aangegaan met de bedoeling om ze weer vroegtijdig te beëindigen. En toch lopen één op de drie relaties stuk.

 

We zijn er weer; voor en met elkaar

Wens je weer ruimte voor vriendschap, vertrouwen, openheid, plezier en intimiteit in je relatie? Dat er weer aandacht en begrip is voor elkaar en dat je weer kunt genieten van de ander? Wacht dan niet langer en neem de beslissing om dat van je relatie te maken, wat je het altijd in je Hart voor ogen hebt gehad.

 

Hoe werkt het?

Relatiecoaching is gebaseerd op het principe dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen levensgeluk, maar dat je daarnaast een gezamenlijke verantwoordelijkheid hebt voor het creëren van een gelukkig leven met elkaar. Relatiecoaching is puur en persoons-gericht. We gaan uit van je eigen kracht. Je wordt geholpen met het ontdekken en inzetten van je eigen kwaliteiten. Handvatten die nieuwe deuren openen voor kwaliteit en geluk binnen jullie relatie.

 

Intake-gesprek

Het meest verhelderend werkt een gezamenlijk intake-gesprek, waarbij jullie beide kenbaar maken wat je anders zou willen in je relatie. En waarbij de coach uiteenzet wat hij voor jullie kan betekenen.

 

Plan van aanpak

Na wederzijds akkoord maken we afspraken over de manier waarop de coaching-sessies zullen plaatsvinden en wat de bijbehorende kosten zijn.

 

Vervolgens gaan we aan de slag! Voor een liefdevolle, inspirerende relatie.

 

^ Naar boven